Gastenboek Muziek op Schoot


Commentaren: 7
 • #7

  Hoogervorst (zondag, 27 september 2020 13:27)

  Leuk idee om aan de voordeur concertjes te geven! Manon en Rob zijn bij ons aan de deur geweest en hebben een fantastisch concert gegeven! Mocht je geen cadeau weten, dit is echt een aanradertje!

 • #6

  Daisy (maandag, 30 december 2019 10:03)

  Met mijn zoontje van 1 jaar heb ik de herfstcursus Muziek op Schoot gevolgd. Wat een feest! Zo leuk om met je kindje op een bewuste, maar speelse manier bezig te zijn met muziek en te zien wat het doet met zijn ontwikkeling.
  Ook nu zingen we nog regelmatig de liedjes die we hebben geleerd, uiteraard met bijbehorende instrumentjes en/of dansjes en dat vindt hij zo leuk! Sommige liedjes zijn ook heel praktisch. Het opruimliedje werkt bijvoorbeeld heel goed om samen alles op te ruimen voordat hij naar bed gaat. Wij zijn al ingeschreven voor de lentecursus! #zinin
  Kortom: een aanrader voor iedere ouder die op een leuke manier qualititytime met zijn of haar kindje wil!

 • #5

  Tineke van Gestel (zaterdag, 25 mei 2019 18:11)

  Manon is zeer muzikaal en creëert een prettige en veilige sfeer tijdens de muziek op schoot lessen. Muziek op schoot geeft veel positiviteit! Het is leuk om te doen met je kind.

 • #4

  Lisa (woensdag, 09 januari 2019 23:14)

  Tobias (bijna 2) was iedere keer vol enthousiasme als hij doorhad dat we naar de muziekles gingen en zingt nog steeds het liedje van Clara de koe!
  Afwisselende lessen en leuke liedjes!

 • #3

  Annegien (woensdag, 09 januari 2019 13:02)

  Onze dochter van net 2 heeft enorm genoten van de lessen en zingt thuis vrolijk verder! Nu, een paar weken later zingt ze nog het hele repertoire en grote broer zingt vrolijk mee :-)

 • #2

  Danny van Strien (vrijdag, 14 december 2018 00:21)

  Mooi gastenboek en website
  Youtube Danny van strien
  www.dannyvanstrien.jimdo.com

 • #1

  Madelon (donderdag, 22 juni 2017 23:23)

  Het was helemaal geweldig, mijn kleine man was vol verwondering en was helemaal in de ban van de muziek. Super gaaf!

Gastenboek Het A-meezing Kinderkoor


Commentaren: 0

Gastenboek Het A-meezingkoor


Plaats reacties in het gastenboek op de website www.HetA-meezingkoor.jimdo.com.

Gastenboek Privé Muzieklessen


Commentaren: 2
 • #2

  Elly (zondag, 03 mei 2020 12:16)

  Ik heb nu een aantal jaar pianoles van Manon. Zij weet mij elke keer weer wat nieuws te leren, met veel enthousiasme en plezier. Ze snapt best dat ik niet elke keer goed heb kunnen oefenen thuis, en weet toch elke les weer waardevol te maken. Met voldoende kennis allerlei muziekgenres zodat er ook volop variatie in de lessen zit.

 • #1

  Marjolein (dinsdag, 16 juli 2019 12:46)

  Onze zoon (8jaar) gaat huppelend naar pianoles en komt er stralend weer vandaan. (Bijna) elke dag uit zichzelf oefenen en helemaal trots dat hij zo'n leuke juf heeft :)

Gastenboek Overige Muziekactiviteiten


Commentaren: 1
 • #1

  Kim van Dalen-de Jonge (maandag, 27 januari 2020 11:19)

  Afgelopen december (2019) een met bloed, zweet en tranen, tot in details op maat gemaakt, persoonlijk cadeau overhandigd mogen krijgen vanuit Manon!

  Een uniek muziekarrangement laten componeren op een prachtig klinkende PlingPlong.

  Ik kan je vertellen dat dit project erg geslaagd is geworden. Niet alleen voor mijn man en mij, maar ook voor Manon zelf!
  En pfff, wat heeft dit haar veel tijd en energie gekost... Ik waardeer echt haar inzet en perfectionisme hierin! En vooral haar wil om dit mogelijk te hebben gemaakt voor ons.

  Nogmaals dank je wel Manon!!!